Sobre nosaltres. 

L’any 1999 vam obrir la floristeria Artverd. Des de fa més de 20 anys omplim les llars dels nostres amics i clients de natura i una selecció d’objectes de disseny contemporani per a la llar excepcionals i relacionats amb el món natural.
Amb un estil marcadament personal, des del primer dia oferim plantes i flors i una extensa i cuidada gamma de productes  que tenen un punt en comú: la natura.
Cuidem molt els nostres proveïdors de plantes i de flor tallada i combinem objectes i materials d’artesans locals amb aquells que triem personalment a les millors fires d’arreu del món. Amb un criteri molt personal seleccionem, d’entre tota l’oferta existent a tots els mercats del món, els productes que més s’adeqüen amb la nostra identitat i els portem fins a Terrassa.
Com la natura, tenim uns espais fixos i d’altres que canvien a cada estació, perquè ens adaptem als ritmes de l’any. A l’hivern tenim una extensa varietat de plantes d’interior perquè l’estada a casa se’t faci més agradable. I per Nadal ens centrem amb la decoració per a la llar on t’oferim la decoració natural més variada i la que tu mateix pots fer als nostres tallers. A la primavera ens arriba la flor d’exterior i una extensa varietat de flor tallada per fer els rams més bonics.

A continuació t’expliquem les nostres seccions fixes, acompanya’ns:

  • Planta viva. Tenim plantes d’interior tropicals, d’exterior mediterrànies i una gran varietat de cactus.
  • Art floral. Amb flor natural fem rams, centres de taula, diademes… El nostre art floral vol ser singular, personalitzat, innovador. Amb el nostre art floral hem decorat actes i estances de clients particulars i empreses.
  • Objectes per a la llar, de decoració.
  • Material. Oferim tot allò que és necessari perquè cadascú pugui crear a casa, al balcó o al jardí l’espai natural que imagini.
A la nostra taula hi fem tallers, presentacions, xerrades i workshops. Ensenyem tècniques d’art floral, perquè volem que la botiga sigui un espai obert, on compartir i aprendre junts.
Amb més de 20 anys d’experiència i pel nostre esforç, passió i dedicació avui som reconeguts com una floristeria de referència. Defensem el petit comerç, de proximitat, amb productes amb encant i alhora de qualitat inqüestionable; apostem pel tracte humà i alhora expert i 100% personalitzat.
Reivindiquem: el producte de qualitat; la innovació i creativitat; l’honestedat i respecte; el respecte pel medi ambient i el compromís amb l’entorn.
També convivim amb el món digital i ara enviem articles de decoració i flors.

Contacte

Adreça

C/ Cardaire 11
Terrassa, Barcelona

Contacte

+34 93 786 16 75
artverd@gmail.com

Horari

De dilluns a divendres matins de 9 a 1'30
Tardes i dissabtes amb cita prèvia!
Al whatsapp 620129484

 

Envia una consulta